Kampanje

Spar 25% på nyheten Jøtul F 170!

Fra 1. mai til 26. juni kan du dra nytte av vårt spesielle tilbud på nyheten Jøtul F 170-serien med Zensoric automatisk luftstyring. Denne vedovnen har allerede vunnet Red Dot Award i kategorien «Product Design 2024» og iF Design Award. Gå ikke glipp av muligheten til å få denne prisvinnende vedovnen til en spesiell pris! Kjøp i dag og få 25% rabatt på hele Jøtul F 170-serien.

Jøtul F 170-Zensoric

Utsett betalingen, ikke peiskosen

Med vår delbetalingsløsning i samarbeid med Resurs Bank har det aldri vært enklere å få peisdrømmen oppfylt. Vi tilbyr 24 måneder rentefri delbetaling slik at du kan nyte varmen fra Jøtul F 170 Zensoric uten å vente.

Varm opp hjemmet på en smartere måte

Jøtul F 170 Zensoric-serien kombinerer elegant støpejernsdesign med avansert fyringsteknologi. Denne rentbrennende vedovnen har smart teknologi fra Zensoric som automatiserer luftstyringen ved hjelp av sensorer. Du trenger ikke justere lufteventilene manuelt; ovnen hjelper deg med å fyre riktig, noe som gir lavere vedforbruk og mer effektiv oppvarming.

Lekre detaljer
Nærbilde av Jøtul F 170 Zensoric sitt lyssignal nederst på ovnen
Varsel om vedpåfylling
Selvlukkende dør med magnetlås

Gå ikke glipp av tilbudet!

T.o.m. 26. juni kan du spare 25% på hele Jøtul F 170-serien. Vi står klare til hjelpe deg med både levering og montering!

Utepeisen Jøtul Frøya utstilt i en koselig og grønn uteplass med kurvstol og gule blomster

Utendørs hygge med utepeis

Jøtul Frøya er laget i Cortenstål som får en rustikk, rusten overflate etter kort tid. Dette er også beskyttende for stålet, slik at peisen kan stå ute hele året. Jøtul Frøya har stor åpning med godt innsyn til de levende flammene. Den varmer og gjør uteområdet til et naturlig samlingspunkt på sene sommerkvelder, og kalde vinterdager.

Ønsker du et ildsted, men mangler pipe?

Da er Jøtul Stålpipe svaret. Dette allsidige pipesystemet passer til ethvert ildsted, enten det er hjemme eller på hytta. Med muligheten til å montere flere ildsteder på én pipe, og enkel ettermontering i eksisterende bygninger, gir Jøtul Stålpipe deg den fleksibiliteten du trenger. Med mulighet for tilpasning og justerbare vinkler kan du plassere vedovnen akkurat der du ønsker.

Usikker på om pipa er i god stand?

Artikler

Send en forespørsel

Ta kontakt om du ønsker å vite mer om et spesielt produkt eller ønsker å bestille noe fra vårt sortiment. Vi svarer deg så fort vi kan.