Inspirasjon

Enkel fornyelse av peisen

Drømmer du om et nytt Ildsted? Jobben med å fornye ildstedet trenger ikke være så stor og vanskelig som du kanskje tror.

 

Et godt ildsted skal skape hygge og varme, men det er også viktig at det innfrir dine krav til utseende, effekt og utslipp. Det er enklere å bytte enn du kanskje tror, og du sitter igjen med et moderne ildsted som passer interiøret, og innfrir kravene for utslipp.

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg med din drømmepeis!

Utnyttelsesgraden øker med inntil 80%

I tillegg til å få et flott flammebilde, utnyttes veden mye bedre i en rentbrennende ovn. Faktisk inntil 80% økning. Det betyr reduserte utgifter til ved, og en sikrere og mer miljøvennlig fyring.

Moderne utseende og rentbrennende ildsted

Nedenfor ser du bilde av Jøtul peis 17, som mange nordmenn har i hjemmene sine. En enkel løsing for fornyelse kan være å velge den rentbrennende peiskassetten Jøtul C 400 Harmony. Den har i tillegg foldedører som passer perfekt for åpning, hvis du har en peis med søyle som vist nedenfor. En ytterligere oppgradering kan være at muren blir pusset og malt, slik at peisen får et mer oppdatert utseende og passer til interiøret.

 

Jøtul 17 gammel peis i støpejern med teglstein
Før-bilde av Jøtul peis 17, mange nordmenn har i hjemmene sine.
Jøtul C 400 Harmony i støpejern med grå vegger
Etter-bilde av hvordan du kan fornye din gamle peis. Her har peiskassetten Jøtul C 400 Harmony blitt satt inn, og muren har blitt pusset og malt.

Vi hjelper deg med fornyelse av peisen din

Ønsker du deg en slik forandring hjemme, eller på hytta? Vi hjelper deg med planlegging, rådgivning og montering fra start til slutt. Vi kommer også gjerne på hjemmebesøk, for å hjelpe deg med å finne den beste løsningen for din bolig. Fyll ut skjemaet nedenfor, og forklar oss hva du ønsker hjelp til, eller finn din nærmeste Ildstedet-butikk.

 

Forespørsel