Kampanje

Sommersalg!

Sommersalget er i gang hos Ildstedet! I vår store sommerkampanje kan du spare tusenvis av kroner på vedovner og peiser fra anerkjente merker. Sommeren er den perfekte tiden for å fornye peisen eller å sette inn et nytt ildsted – Finn din drømmepeis til redusert pris i dag! Tilbudene varer til og med 22. juni.

Bestselgere til knallpris!

Ønsker du deg en ny vedovn eller peis?

Vi hjelper deg med råd og veiledning slik du at får din drømmepeis. Kontakt oss i dag for et godt tilbud!

Nyhet!

Spar tusenvis av kroner på Scan 67!

Med sitt elegante design og praktiske funksjoner gjør Scan 67 hjemmet ditt klart for de kjøligere månedene. Vedovnen er utstyrt med toppmoderne Zensoric-teknologi som automatiserer luftstyringen, noe som gir maksimal utnyttelse av veden og stabil varme. Nyt varmen og peiskosen – vedovnen tar seg av resten.

Norsk støpejern

La deg inspirere av vår kundeavis!

Fantastiske tilbud på ildsteder

Utforsk vårt varierte utvalg av ildsteder med fantastiske tilbud på utvalgte varer. Velg blant klassiske vedovner og moderne peiser. Finn det perfekte ildstedet for ditt hjem!

Gjør uteplassen ekstra koselig med våre utepeiser!

ILD 15 ECO – Nå til uslåelig pris!

Gjør deg klar til fyringssesongen med denne vedovnen! Ild 15 ECO imponerer med sitt elegante design og funksjonalitet. Med glass på tre sider får du en fantastisk utsikt til flammene, og peisovnen skaper en hyggelig atmosfære i stua. Den nye faste lave prisen gjør det enda enklere å investere i varme til hjemmet.

Fra 80-tallspeis til moderne ildsted

Oppdag hvordan du kan skape en stilfull peisløsning med en peisinnsats! Sjekk ut peisprosjektet vi har vært med på å gjøre hjemme hos Camilla og Sten Erik, og la deg inspirere til å skape din egen elegante peisløsning.

Vurderer du ny peis eller vedovn?

Vi kommer gjerne på befaring så finner vi sammen den beste løsningen slik at du får din nye drømmepeis!


Ikke vent til høsten med å bytte peis!

5 gode grunner til å fornye peisen i sommer

Benytt sommeren til å få prosjektet ferdig før høstens ankomst

Jøtul F 373 Advance sort vedovn i moderne stue med store vinduer

Våre tjenester

Send en forespørsel

Ta kontakt om du ønsker å vite mer om et spesielt produkt eller ønsker å bestille noe fra vårt sortiment. Vi svarer deg så fort vi kan.