Våre merkevarer

Hos Varme finner du kjente merkevarer av god kvalitet, som Jøtul, Scan, ILD, Jøtul Stålpipe og Jøtul Accessories.

Støpejernsovner fra Jøtul

Jøtul er en av verdens ledende produsenter av vedovner, peisinnsatser og peiser. Med bakgrunn i en stolt norsk tradisjon, har Jøtul kombinert solid håndverk med kunsten å bekjempe kulde i mer enn 160 år. Dette er bakgrunnen for Jøtuls posisjon som markedsleder, og det naturlige valget for kravstore kunder verden over.

Danske ovnsidéer fra Scan

Helt siden selskapet ble startet i Odense i 1978, har Scan fokusert på å tilby sine kunder de beste peisovnene på markedet med særlig fokus på design, innovasjon og brukervennlighet. For Scan handler det ikke bare om varme – men om å levere en perfekt flamme, omgitt av et designmøbel som passer i de fleste hjem. Kombinasjonen av dansk design, modige ideer og fokusering på detaljer, har gjort Scan til en av lederne innen peisovner.

Prisgunstige vedovner fra ILD

ILD-produkter har en god og miljøvennlig forbrenning og er konstruert med solide løsninger, som sikrer at man får glede av ildstedet i mange år. De er enkle i bruk og krever minimalt med vedlikehold. ILD-vedovner og peiser er utviklet av Jøtul Gruppen. Konstruksjonen og teknikken er basert på 160-års erfaring, med utvikling og produksjon av ildsteder. ILD er prisgunstige produkter i platestål. De er tilgengelig for alle, uavhengig av hvilken fase i livet man befinner seg i.

Pipesystem fra Jøtul Stålpipe

Ønsker ildsted, men mangler pipe? Jøtul Stålpipe passer alle ildsteder, alle typer brensel, badstuer, hytter og hus. Den passer like bra i nye som i gamle bygg. Du kan montere flere ildsteder på en Jøtul Stålpipe, og den er enkel å ettermontere i eksisterende bygning. Pipesystemet kan vinkles og sideforskyves slik at vedovnen kan stå nøyaktig der du vil. Jøtul Stålpipe har markedets største og mest fleksible sortiment.

Tilbehør fra Jøtul Accessories

Vi ønsker at du skal være fornøyd med vedovnen din – lenge. Derfor har Jøtul Accessories et stort utvalg av tilbehør for montering av peiser og vedovner. Her finner du alt fra gulvplater, røykrør til ildsteder, askehåndtering og kjemikalier.