Nyhet

Oppfyll peisdrømmen i en utfordrende tid

Går du med planer om en ny vedovn eller peis, men føler deg usikker grunnet korona-situasjonen? Vi tilpasser oss etter rådene fra helsemyndighetene, slik at du kan gjøre en trygg handel hos oss.

Jøtul I 620 F

Vi tilpasser oss etter rådene fra helsemyndighetene, slik at du får den hjelpen du trenger fra start til slutt. Peisdrømmen din kan fortsatt bli til virkelighet, også under denne vanskelige tiden vi befinner oss i.

Følger lokale retningslinjer

Grunnet forskjeller i lokale tiltak, anbefaler vi at du besøker butikkens egen lokale hjemmeside, for informasjon og retningslinjer for din nærmeste butikk. Opplever du at noen av våre butikker holder stengt, kan de nås på mail og telefon. Finn din butikk for å finne link til hjemmeside, og kontaktinformasjon.

Smitteforebyggende tiltak

Som kunde hos oss er vi opptatt av at du skal føle deg trygg, og vi har derfor iverksatt flere smitteforebyggende tiltak, slik at du får oppfylt peisdrømmen:

  • Vi kan komme og montere hos deg, forutsatt at våre montører og de som bor i boligen er symptomfrie. Ved montering, eller hjemmebesøk, følger vi FHIs råd til håndvask og avstand til hverandre.
  • Våre medarbeidere og kunder skal holde minst 1 meter avstand.
  • Berøringsflater som kasse/disk, dørhåndtak, utstillinger og bankterminaler vaskes ofte.
  • Vi tar håndhygiene på alvor med hyppig håndvask og bruk av antibac.
  • Ønsker du befaring kan du kontakte din nærmeste Ildstedet-butikk for avtale.
  • Ønsker du mer informasjon om tiltak for forebygging av smitte i din butikk, kan du kontakte butikken direkte.
  • Hvis ikke personlig oppmøte er nødvendig, oppfordrer vi våre kunder til å benytte e-post eller telefon ved kontakt med våre butikker.

Finn din lokale butikk her eller fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt.