Nyhet

Nyheter fra Jøtul og Scan

Det har kommet spennende nyheter både fra Jøtul og Scan, og vi elsker det vi ser! Kanskje din kommende drømmepeis er nettopp en av disse?

Jøtul F 200-serien – Moderne klassikere

Jøtul F 200 og F 205 er Jøtuls nyeste vedovner i serien Jøtul F 200. Stilmessig én klassisk og én moderne variant som begge er tilpasset dagens vedfyringsteknologi. De er laget i støpejern, er rentbrennende og har mulighet for friskluftstilkobling.

Skandinavisk design forent med topp moderne fyringsteknologi og bærekraftige materialer.

Jøtul F 200 – Solide materialer og tradisjonelt håndverk

Luftreguleringen styrer du enkelt med bare én hendel og tømming av aske er gjort smidig og enkelt med en lett tilgjengelig askeløsning i bunnen av brennkammeret. Med solide materialer, tradisjonelt håndverk og den nyeste fyringsteknologien i bunnen, har Jøtul skapt en klassiker for fremtiden.

Jøtul F 205 – Nordisk minimalisme

Med Jøtul F 205 har Jøtul forent skandinavisk design med topp moderne fyringsteknologi og bærekraftige materialer. Resultatet er en kompakt vedovn med naturlig og lett uttrykk. Med sine 75 centimeter kan ovnen se liten ut ved første øyekast, men Jøtul F 205 er utviklet for å prestere optimalt på lav effekt, samtidig som den er robust nok til å håndtere kuldetoppene.

Jøtul F 370 Advance-serien blir enda bedre!

For å holde et ikonisk design relevant, gjelder det å foredle detaljene. Jøtul mener at et godt design skal spille på lag med kroppen – derfor har de utviklet en ny ergonomisk dørfunksjon.

Jøtul F 373V2 Advance – Et designikon innen vedovner

Ikonisk og prisvinnende som Jøtul F 370 Advance-serien har blitt, har den nå blitt ytterligere forbedret og byr på enda fler funksjonaliteter. Samtidig har også Jøtul F 360-serien fått en oppgradering med samme funksjoner. Med den nye, magnetiske dørlukkemekanismen vil du oppleve en jevn og enkel åpning av døren i både Jøtul F 370 Advance-serien og Jøtul F 360 Advance-serien.

Scan Stoves – danske ovnsidéer på sitt beste

Scan 84 – Varme med en personlig vri

Scan 84-serien består av 4 modeller, der variasjonene ligger i valget mellom to ulike høyder; en medium eller høy variant, samt dør i utsøkt sort glass eller ståloverflate.

Soft-close systemet gjør at ovnsdøren går rolig igjen og lukker seg uten at man berører håndtaket, og sikrer at den lukker seg mykt og stille.

Scan 84

Scan 84-serien har rene linjer og et nesten arkitektonisk designspråk – leken, men likevel diskret. I tillegg kan du med «My Scan» legge til smart og dekorativt tilbehør etter egen smak. Det gir deg frihet til å skape interiørdetaljer som kan pryde hjemmet ditt gjennom mange år, eller skiftes ut etter ønske.

Scan 5006 – Med varme i vinkel

Scan 5006-S er en høyreist og slank peis. Det store L-formede glasset i peisinnsatsen gir flott innsyn til bålet fra flere vinkler i rommet. Med sine rene linjer og tilpasningsdyktige design, glir peisen inn i både trendy og klassisk interiør og tilfører varme og stemning.

Store glassflater gir flott innsyn til bålet fra flere vinkler i rommet.

Scan 5006-S

Dette er en komplett peis bestående av omrammingen Scan 5006-S samt peisinnsatsen Scan 5006.
Sammen utgjør de et vakkert ildsted som tar opp lite gulvplass og i tillegg er spesiallaget for å passe til norske modulpiper.

Ønsker du en av nyhetene til Jøtul eller Scan?

Vi hjelper deg gjerne med planlegging og montering fra start til slutt! Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Kontakt oss