Inspirasjon

Velg en biopeis til leiligheten din

Ønsker du peiskos men mangler plass eller pipe? Da kan en biopeis være noe å vurdere med sine fleksible løsninger og enkel installasjon.

Biopeis – perfekt for leiligheter

De fleste som bor i leilighet har inntrykk av at de ikke kan installere et ildsted av ulike årsaker, for eksempel at de mangler pipe eller tilstrekkelig oppbevaringsplass. Da er biopeiser et godt valg for leiligheter. De krever ikke pipe eller avtrekk, faste tilkoblinger eller andre installasjoner.

Se alle våre biopeiser

Planika FLA3 790 biopeis

Enkel installasjon med en bioetanolpeis

Planikas bioetanolpeiser er enkle å installere – du trenger stort sett bare å sette inn støpselet, så er de klare til bruk. Med disse enkle tilkoblingsmulighetene kan du ta den i bruk nesten umiddelbart etter levering!

Ønsker du å bygge inn biopeisen så kommer vi gjerne på befaring og ser på mulighetene hjemme hos deg – slik at du får drømmepeisen.

Planika biopeis FLA3 790

Møbler som du vil!

Planika tilbyr biopeiser som er klare for bruk og enkle å koble til. De kan settes hvor som helst i leiligheten din – i stua eller på soverommet. Og hvis du føler for det, kan de flyttes fra rom til rom. Planikas biopeisinnsatser kan også brukes som frittstående møbler uten kontakt med veggen.

Planika Bubble Wall og Bubble floor

Biobrensel av høy kvalitet

Biopeiser krever ikke spesialbrensel, og for å gjøre det enkelt for deg har Planika utviklet Fanola, et biobrensel av høy kvalitet. Det er bare å helle brenselet på tanken eller fylle den med en elektrisk pumpe – som er Planikas patenterte løsning – og deretter er det bare å tenne ilden nesten umiddelbart. Fanola er biologisk rent brensel som er Eco Fuel-sertifisert og brenner fullstendig uten å etterlate aske eller noen skadelige stoffer. Du får kjøpt Fanola i flasker på 1 liter eller kanner på 5 liter i våre butikker. Brenselet er lett å oppbevare hvor som helst i leiligheten din, der du synes det passer best.

Enkelt å vedlikeholde

Biopeiser fra Planika er enkle å vedlikeholde. Forbrenningsprosessen etterlater ingen røyk, aske, sot eller lukt. Forbrenningen avgir kun varme, damp og karbondioksid i konsentrasjoner som er sammenlignbare med luften vi puster ut. I tillegg er det ikke behov for ekstra ventilering, siden Fanola, brenselet som anbefales av Planika, kun består av biologiske stoffer – og dermed også har en nøytral innvirkning på miljøet. Biopeiser krever ikke årlig inspeksjon eller vedlikehold, så det er bare å lene seg tilbake, slappe av og nyte synet av de vakre flammene!

Planika FLA3 790 biopeis

Ønsker du deg biopeis?

Vi hjelper deg med å finne biopeisen som passer hos deg slik at du kan nyte de vakre flammene! Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss