Inspirasjon

Lyst på peis, men mangler pipe?

Jøtul Stålpipe passer alle ildsteder, alle typer brensel, badstuer, hytter og hus. Den passer like bra i nye som i gamle bygg. Vi hjelper deg med en løsning som passer ditt behov!

Markedets største og mest fleksible sortiment

Du kan montere flere ildsteder på en Jøtul stålpipe, og den er enkel å ettermontere i eksisterende bygning. Pipesystemet kan vinkles og sideforskyves slik at ovnen kan stå nøyaktig der du vil. Vi har markedets største og mest fleksible sortiment. Skulle du behøve noe vi ikke har – ja da lager vi det.

Les mer i katalogen

 

Få hjelp med pipeberegning - test vår pipekalkulator for jøtul stålpipe

 

Pipa monteres på en dag

Jøtul stålpipe består av moduler som monteres i hverandre. Den lave vekten og den praktiske skjøteløsningen, gjør at monteringen kan håndteres av bare en person. Du får derfor en elegant og sømløs pipe på minimal plass, i løpet av en til to dager.

 

Jøtul F 162 vedovn i hvit støpejern med Jøtul stålpipe i hvit

Prøv pipekalkulatoren

For å få et raskt og enkelt prisoverslag, kan du selv fylle i vår pipekalkulator. Det er som regel mange spørsmål i forbindelse med kjøp av ny stålpipe, så ta kontakt med en Ildstedet-butikk for veiledning. Da får du også tilbud på en rask, og profesjonell montering.

Prøv pipekalkulatoren

Husk at alle bestillinger skal skje via en Ildstedet-butikk.

25-års garanti på Jøtul Stålpipe

Jøtul Stålpipe produseres av nordens største stålpipeprodusent. Den er CE-merket og oppfyller alle EUs helse, miljø- og sikkerhetskrav. Stålpipen har vært på markedet i over 40 år, og du får 25 års garanti.

Ta pipepraten med oss!

Det er mange spørsmål i forbindelse med kjøp av en ny stålpipe. Kjøp derfor din stålpipe hos en Ildstedet-butikk. Da er du sikker på at de forskjellige elementene passer sammen, og at stålpipen fungerer best mulig sammen med ditt ildsted.

Forespørsel