Inspirasjon

Få hjelp med pipeberegning

Jøtul Stålpipe passer alle ildsteder, alle typer brensel, badstuer, hytter og hus. Den passer like bra i nye som i gamle bygg. Du kan montere flere ildsteder på en Jøtul stålpipe, og den er enkel å ettermontere i eksisterende bygning. Pipesystemet kan vinkles og sideforskyves slik at ovnen kan stå nøyaktig der du vil. Vi har markedets største og mest fleksible sortiment. Skulle du behøve noe vi ikke har – ja da lager vi det.
Få hjelp med pipeberegning - test vår pipekalkulator for jøtul stålpipe

Hvilke farge passer deg?

I tillegg til standardfargene sort, grå og hvit, kan du få den RAL fargen du selv ønsker på stålpipen. Foretrekker du heller kobber eller børstet stål kan vi levere det også. Skjult overgang i bjelkelaget. Den unike skjøteløsning gir en diskret og stilren montering, samtidig som den forhindrer varmespredning til pipens utside. Modulene monteres i hverandre med overlappende isolasjon, og stopper på den måten varmebroer i skjøtene.

Trygge og sømløse skjøter

Den unike skjøteløsningen gir ikke bare en diskret og stilren montering. Den hindrer også varmespredning til pipens utside. Modulene monteres i hverandre med overlappende isolasjon, og stopper på den måten varmebroer i skjøtene.

Skjult overgang i bjelkelaget

Isolasjonen i Jøtuls stålpipe er 30 eller 60 mm tykk, og har markedets høyeste volumvekt. Derfor kan vi skjule overgangen mellom halvisolert og helisolert modul i bjelkelaget. Du får dermed lik tykkelse på røret helt opp til taket.

Stålpipe gjennom yttervegg

Dersom du ønsker eller har behov for å gå gjennom yttervegg for å montere pipemodulene på utsiden, har vi moduler som gjør dette mulig. I tillegg tåler yttermaterialet Nordens tøffe klima.

Ventilert stålpipe

Jøtul Combi Stålpipe henter luft utenfra gjennom en kanal i pipen, og fører denne inn i ildstedet. Det betyr at du ikke behøver luft fra andre kilder dersom du velger denne løsningen. Ventilert stålpipe er spesielt godt egne i nye, tette hus. Peisovnene Jøtul F 232 og Jøtul F 233 er spesialutviklet for stilren og sømløs overgang til ventilert pipe uten behov for friskluftstilkobling.

 

Jøtul stålpipe rund pipehatt
Man kan velge mellom rundt eller firkantet takbeslag, og utvalgte farger. Rund pipehatt blir ofte brukt i områder med mye snø.

Rundt eller firkantet pipe på taket?

Jøtul har en gjennomtenkt og komplett yttertakspakke i alle beste kvalitet, og passer til ulike underlag som takstein, takpapp, torvtak ol. Du kan om du vil ha en rund eller firkantet takbeslag. Standard farge er sort, men du kan også få denne delen av stålpipen i mange ulike farger, i tillegg til kobber eller rustfritt stål. 

Vil du fornye pipen din?

Ønsker du en forandring hjemme, kan du enkelt endre stålpipens farge ved å sette et bekledningsrør utenpå den eksisterende pipen. Finn din RAL farge og få ditt personlige preg.

Diskuter din stålpipeløsning med oss

Hel- eller halvisolert stålpipe? Hvordan tettes taket? Er den montert riktig?

Det er mange spørsmål i forbindelse med kjøp av en ny stålpipe. Kjøp derfor din stålpipe hos oss. Da er du sikker på at de forskjellige elementene passer sammen og at stålpipen fungerer best mulig sammen med ditt ildsted.

Avhengig av brukssituasjonen finnes det to forskjellige løsninger hvor det enten er 50 eller 80mm avstand til brennbart materiale(ved bruk av hhv. helisolert- og halvisolert stålpipe). La en av våre forhandlere få hjelpe deg med å finne løsningen som passer for deg.

25 års garanti

Jøtul Stålpipe produseres av Nordens største stålpipeprodusent. Den er CE-merket og oppfyller alle EUs helse, miljø- og sikkerhetskrav. Stålpipen har vært på markedet i over 40 år og du får 25 års garanti.

Bla i vår stålpipebrosjyre her:
Stålpipebrosjyre

Forespørsel