Kampanje

Eksklusive tilbud på Planika-peiser

Hele desember kan du spare opptil 15% på utvalgte produkter fra Planika!
Oppdag Planikas avanserte bioetanol-, gass- og elektriske peisløsninger, skapt for både innendørs og utendørs bruk. Med automatiske funksjoner for komfort og sikkerhet, gir Planika deg de mest naturlige flammene. Utforsk tilbudet vårt nå!

Spar 15% på denne gasspeisen

LIGHTHOUSE

Veil. pris kr 14.990,-

Fra kr 12.700,-

Biopeis på tilbud

Lighthouse – frittstående terrassevarmer

Lighthouse er en bærbar, elegant og brukervennlig gasspeis som gjør uteplassen ekstra koselig og innbydende. Den er enkel å flytte på med sine fire hjul.

Planika har fokus på sikkerhet!

Planika har i over 20 år levert bio- og gasspeiser til innen og utendørs bruk. De satser på høy kvalitet på produktene og har patentert teknologi som sørger for høy sikkerhetsfaktor, som er trygt og enkelt å bruke.

Hos Planika produseres produkter etter de høyeste standarder og oppfyller europeiske krav til bærekraftig produksjon innenfor EU-området og overholder alle EU-forskrifter om reduksjon av CO2-fotavtrykk.

Skap lun hygge med Planika

Planika har et bredt utvalg av bio- og gasspeiser til både ute- og innendørs bruk. Hva med en bordpeis som er dekorativ og gir en varm og lun hygge i rommet. Eller en utepeis som skaper stemning i uterommet eller på terrassen.

Planika Dancing Flames
Planika Simple
Planika Lighthouse

Populære gasspeiser fra Planika

Ildstedet medarbeider foran peis

Ønsker du deg en bio- eller gasspeis?

Vi kan hjelpe deg og finne en peis som passer til deg og din bolig. Velkommen innom din nærmeste Ildstedet-butikk!


Send en forespørsel

Ta kontakt om du ønsker å vite mer om et spesielt produkt eller ønsker å bestille noe fra vårt sortiment. Vi svarer deg så fort vi kan.