Kampanje

Peispraten tar du med oss!

Vi hjelper deg hele veien fra rådgivning om valg av vedovn, til sikker montering. Nå har vi tilbud på utvalgte vedovner og utepeiser fra Jøtul og ILD fem til 31. mai.

Peiskos inne og ute

Trenger pipa en pipefiks? Det kan vi hjelpe deg med!

Pipefiks piperehabilitering med stålpipe på taket

Trygg pipe med kvalitetssikker montering

Med tiden kan skorsteiner og piper bli slitt og skadet. Ildstedet har dyktige fagfolk som enkelt kan utføre jobben, slik at du kan fyre trygt og godt.

Jøtul F 371 Advance sort peisovn i støpejern med glass på tre sider  og åpen base

Prisvinnende design

Jøtul F 371 Advance har effektiv forbrenning, og er et trygt valg. Godt innsyn til flammene og de smarte luftkontrollene sørger for rene glass.

Nå 20 990,-

Jøtul F 3 Sort tradisjonell vedovn i støpejern med sprosser i vindu på fire ben

Tidløs bestselger

Jøtul F 3 har vært en favoritt i mange år og er fortsatt en av Jøtuls mest solgte ovner. Dette er en kompakt ovn som er velegnet for fyring på lav effekt, samtidig som den er sterk nok til å takle perioder med sterk kulde.

Nå 14 990,-

Garantert peiskos!

Vi hjelper deg hele veien fra rådgivning om valg av vedovn, til sikker montering. Vi har et stort utvalg vedovner, peiser og peisinnsatser som passer til et moderne hjem, eller til en tradisjonell hytte på fjellet.

Ild 8 ECO svart vedovn i stål med åpen base og glass på tre sider

Ren forbrenning og høy virkningsgrad

Med glass på tre sider gjør ILD 8 ECO at du får både det vakre spillet fra flammene, og den lune varmen servert i hele rommet. Bruken av ovnen er enkel med godt merkede lufteventiler som sikrer god forbrenning av veden.

Nå 12 990,-

Jøtul Terrazza er en utepeis i brun rustikk cortenstål med stor åpning.

Utendørs hygge med utepeis

Jøtul Terrazza er designet av Hareide Design, og er laget i Cortenstål som får en rustikk, rusten overflate etter kort tid. Dette er også beskyttende for stålet, slik at peisen kan stå ute hele året. Jøtul Terrazza har stor åpning med godt innsyn fra sidene, noe som inkluderer alle i varmen og kosen fra et stort bål.

Nå 3 990,-

Ildstedet medarbeider foran peis

Peispraten tar du med oss!

Våre installatører er sertifiserte håndverkere, som sørger for en sikker og trygg installasjon, uansett hvilket produkt du har bestemt deg for.

Trygg handel hos Ildstedet

Vi tilpasser oss rådene fra myndighetene, slik at du trygt kan gjøre en handel hos oss.

Send en forespørsel

Ta kontakt om du ønsker å vite mer om et spesielt produkt eller ønsker å bestille noe fra vårt sortiment. Vi svarer deg så fort vi kan.